منتديات اسامة لتجمع الشباب العربي التقدمي

اهلا وسهلا في منتديات اسامة

حياك الله بيننا ونتمنى ان يسعدك منتدانا..

اضفت نورا جديدا على منتدانا

كلنا لهفة وشوق لرؤية مواضيعك المفيدة..

وكلنا امل بأن يحوز منتدانا على رضاك واعجابك ..

بانتظار ابداعاتك على صفحاته ..

فاهلا بك مرة اخرى

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات اسامة لتجمع الشباب العربي التقدمي

اهلا وسهلا في منتديات اسامة

حياك الله بيننا ونتمنى ان يسعدك منتدانا..

اضفت نورا جديدا على منتدانا

كلنا لهفة وشوق لرؤية مواضيعك المفيدة..

وكلنا امل بأن يحوز منتدانا على رضاك واعجابك ..

بانتظار ابداعاتك على صفحاته ..

فاهلا بك مرة اخرى

منتديات اسامة لتجمع الشباب العربي التقدمي

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
منتديات اسامة لتجمع الشباب العربي التقدمي


Get


4 مشترك

    المسقعه نوعين

    شهد11
    شهد11


    العمر : 37
    تاريخ الميلاد : 31/01/1987
    الجنس : انثى
    الحالة الاجتماعية : متزوجه
    الهواية : القراه ولقاء الاصدقاء
    الابراج : الدلو
    المزاج : جيد والحمد لله
    عدد المساهمات : 158
    نقاط : 341
    السٌّمعَة : 6
    تاريخ التسجيل : 09/07/2011
    العمل/الترفيه : ربه منزل

    الاوسمة
     :  

    المسقعه نوعين  Empty المسقعه نوعين

    مُساهمة  شهد11 الأربعاء فبراير 15, 2012 9:34 am

    اولا المسقعه العاديه
    المقادير
    فلفل اخضر وبتينجان مكبب ده بالمصرى وطماطم وثوم وخل وملح
    المسقعه نوعين  487705242 المسقعه نوعين  279871512
    بنقشر البتينجان ونقطعه والفلفل الاخضر بنشيل القمع من فوق ونغسله من جوه وبره بالماء
    اما بالنسبه للبتينجان بنحطه فى ماء وملح مده حولى نصف ساعه عشان وهو بيتحمر مش يشرب زينت كتير
    وبعدين نبدا فى تحميرهم اولا البتينجان وبعد كده وراه الفلفل ونحطهم فى طبق
    بعدين نحمر الثوم ونحط فوقه الطماطم المقطعه قطع صغيره والخل والملح ونسيبهم لحد ما الطماطم تستوى وبعد كده نحطهم على البتينجان والفلفل الاخضر بيبقا طعمه جميل جدا

    ثانيا المسقعه باللحم المفروم
    1- بنجيب نفس نوع البتينجان الى فوق ونقطعه حلقات زى كده
    المسقعه نوعين  138158955 ونحمره نصف تحميره يعنى يكون لونه ذهبى فاتح او نصف سوى
    2- اللحم المفروم بنجيب اللحم المفروم ونعصجه نبشر بصله متوسطه الحجم ونحمرها وبعدين نحط اللحمه ونقلبها كويس ونضيف الملح حسب الحاجه والفلفل الاسود ونقلبها كويس ونسبها لحد ما تنضج
    3- نعمل صلصله طماطم بس تكون متسبكه جدا
    نعصر الطماطم ونحطها على بصله محمره ونزود ليها ملح وفلفل اسود بس لازم تتسبك كويس جدا يعنى تكون تقيله
    4- نرص البتينجان المحمر فى صنيه ونعمل على هيئه طبقات بس الطبقه الى تحت تكون اسمك شويه وبعدين اللحم المفروم وبع كده طبقه تانيه من البتينجان وبعد كده نغطيه بالصلصه المسبكه ونعطها لحد ما تبدا تغلى على النار وبعدين نحطها فى الفرن لحد ما تحمر من فوق
    وممكن ناكلها بارز ابيض او بعد ما تبرد تتاكل بعيش بلدى
    admin
    admin


    الجنس : ذكر
    الموقع :
    الهواية : لاعب تنس ارضي وعمري ما لعبت((تفاخر بالكدب))
    المزاج : مزاجي رائع
    عدد المساهمات : 2610
    نقاط : 3856
    السٌّمعَة : 327
    تاريخ التسجيل : 22/11/2010
    العمل/الترفيه : موظف

    الاوسمة
     :

    المسقعه نوعين  Empty رد: المسقعه نوعين

    مُساهمة  admin الأربعاء فبراير 15, 2012 6:09 pm

    المسقعه نوعين  Galele-5b3e36064c
    اسما
    اسما


    العمر : 47
    تاريخ الميلاد : 21/10/1977
    الجنس : انثى
    الحالة الاجتماعية :
    الموقع :
    الهواية :
    الابراج : الميزان
    المزاج :
    عدد المساهمات : 2451
    نقاط : 3330
    السٌّمعَة : 165
    تاريخ التسجيل : 21/02/2011

    الاوسمة
     :

    المسقعه نوعين  Empty رد: المسقعه نوعين

    مُساهمة  اسما الأربعاء فبراير 15, 2012 10:27 pm

    المسقعه نوعين  1593
    avatar
    ????
    زائر


    المسقعه نوعين  Empty رد: المسقعه نوعين

    مُساهمة  ???? السبت أبريل 28, 2012 9:53 pm

    مسقعه يا شهد هههههههههههههههههههه دى اكله مفيش بيت مايعرفهاش طب قولى ديك رومى ولا حاجه بس والله تشكرى على المجهود الجميل ده
    راجية رحمة ربها
    راجية رحمة ربها


    الجنس : انثى
    الهواية : ـــــــــــــــــــــــــــــ
    عدد المساهمات : 334
    نقاط : 489
    السٌّمعَة : 31
    تاريخ التسجيل : 13/07/2012

    المسقعه نوعين  Empty رد: المسقعه نوعين

    مُساهمة  راجية رحمة ربها الإثنين يوليو 16, 2012 7:29 pm

    المسقعه نوعين  Hh7.net_13006183631

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد نوفمبر 24, 2024 12:51 am