كابوريا محشيه بصل عمال ايديه يارب تعجبكوا
المقادير
1- كيلو كابوريا او اكتر حسب الحاجه
2-بصل على حسب حجم والحاجه بس يكون مفروم مش مبشور
اولا قومى بفتح الكابوريا وتنظيفها جيدا من الرمل لكن احذرى من ان تنزعى البطروخ فنضفيها برفق
و يجب نزع الشراشيب البيضاء من الداخل
ثانيا قومى بتحضير البصل المفروم يدويا او فى الكبه وقومى بتتبيله كل الاتى(ملح على حسب الرغبه ,فلفل اسود,كمون,القليل من كسبره ناشفه)واخلطى البهارات جيدا مع البصل
ثالثا قومى بحشى الكابوريا بالبصل من الداخل وقفلى الصدفه بواسطه الخيط عن طريق لفها جيدا بالخيط ثم ضعيها فى حله نصفها ماء واتركيها على النار حتى تنضج مع العلم ممكن ان تتزوقى الماء لمعرفه اذا كانت تحتاج ملح ولا لا
وتقدم مع الارز الابيض او ممكن تاخدى ماء الكابوريا وتطبخى بيه الارز فيعطيه نفس مذاق الكابوريا