2كوب ونصف دقيق
نصف كوب لبن دافىء ويوضع عليه معلقه سكر والخميره (كيس خميره جاهز او قطعه على حسب الحاجه)
وكوب من الزبادى الصغير لو كان كبير خدى نصفهومعلقه متوسطه بكيكينج بودر
وماء على حسب الحاجه يوضع على الخليط ويتم عجنها حتى تترك العجين يدك ولا يبقا منها اثر او ما تلزقش على ايدك ثم تعجن بقليل من زيت الزيتون
وتترك العجين حتى تخمر
الحشواه
قطعتين جبنه نستون او لو حبيتى تضعى المزيدتفرد على العجين على هيئه قطع صغيره
وصلصله (بصله صغيره محمره يوضع عليها كميه من الطماطم المعصوره وتترك حتى تنضج وطبعا ملح بسيط وفلفل اسود)
ثم بشر جبنه رومى
ثم حشوه (ممكن تكون تونه وتكون طريقتها كالاتى يصفى الزيت من عليها ويوضع عليها فلفل اسود وليمون وخل بسيط جدا وبصل اخضر مقطع,او ممكن سجق ,او فراخ متبله( ببصل وخل وليمون وفلفل وملح وتترك من بليل فى التتبيله ثم قبل وضعها على البيتزا توضع النار حتى تنضج وتقطع قطع صغيره وتوضع كحشواه))
ممكن ان تضعى اى حشوه تريديها للبيتزا (لكن يجب ان تكون تامت النضج)
ممكن بسطرما مقطعه
وبعض الزيتون الاسود والاخضرومكعبات الطماطم(مقشره ومخليه من البزر)وبعض من الفلفل الاخضر مقطع مكعبات
طريقه وضع الحشوه يتم فرد العجين فى صنيه
ثم توضع الجبنه النستون على هيئه قطع صغيره على العجين
ثم صلصه(ممكن تستبديلهابالكاتشب)
وبعض بشر الجبنه الرومى
ثم الحشواه الى انتى او انت عايزها لتكسبها الطعم المميز
توتضع الزيتون والطماطم والفلفل الاخضر واخيرا بعض من بشر الجبنه الرومى
نصف كوب لبن دافىء ويوضع عليه معلقه سكر والخميره (كيس خميره جاهز او قطعه على حسب الحاجه)
وكوب من الزبادى الصغير لو كان كبير خدى نصفهومعلقه متوسطه بكيكينج بودر
وماء على حسب الحاجه يوضع على الخليط ويتم عجنها حتى تترك العجين يدك ولا يبقا منها اثر او ما تلزقش على ايدك ثم تعجن بقليل من زيت الزيتون
وتترك العجين حتى تخمر
الحشواه
قطعتين جبنه نستون او لو حبيتى تضعى المزيدتفرد على العجين على هيئه قطع صغيره
وصلصله (بصله صغيره محمره يوضع عليها كميه من الطماطم المعصوره وتترك حتى تنضج وطبعا ملح بسيط وفلفل اسود)
ثم بشر جبنه رومى
ثم حشوه (ممكن تكون تونه وتكون طريقتها كالاتى يصفى الزيت من عليها ويوضع عليها فلفل اسود وليمون وخل بسيط جدا وبصل اخضر مقطع,او ممكن سجق ,او فراخ متبله( ببصل وخل وليمون وفلفل وملح وتترك من بليل فى التتبيله ثم قبل وضعها على البيتزا توضع النار حتى تنضج وتقطع قطع صغيره وتوضع كحشواه))
ممكن ان تضعى اى حشوه تريديها للبيتزا (لكن يجب ان تكون تامت النضج)
ممكن بسطرما مقطعه
وبعض الزيتون الاسود والاخضرومكعبات الطماطم(مقشره ومخليه من البزر)وبعض من الفلفل الاخضر مقطع مكعبات
طريقه وضع الحشوه يتم فرد العجين فى صنيه
ثم توضع الجبنه النستون على هيئه قطع صغيره على العجين
ثم صلصه(ممكن تستبديلهابالكاتشب)
وبعض بشر الجبنه الرومى
ثم الحشواه الى انتى او انت عايزها لتكسبها الطعم المميز
توتضع الزيتون والطماطم والفلفل الاخضر واخيرا بعض من بشر الجبنه الرومى